cum cumpar tonuri de asteptare

Poti cumpara tonuri de asteptare in Orange World, apeland 1343 sau trimitand un mesaj scris la 8342.

in Orange World

Acceseaza sectiunea Tonuri de asteptare, alege-ti un ton din categoriile propuse sau cauta tonul de asteptare preferat dupa nume, artist sau cod, confirma cumpararea si imediat dupa aceea il poti seta unui apelant sau tuturor celor care te suna.

apel la 1343 (tarif 0,03 EUR/minut)

Poti fie sa navighezi in categoriile propuse, fie sa introduci codul tonului de asteptare dorit (pe care il gasesti in Orange World, in acest site sau in diferite materiale referitoare la serviciu) pentru a-l selecta direct.
Vei putea asculta tonul de asteptare si vei fi rugat sa confirmi cumpararea. Tonul de asteptare cumparat prin 1343 va fi setat automat pentru toti apelantii tai (mai putin pentru aceia cu setari individuale), inlocuind tonurile setate anterior. Setarea facuta va functiona in cateva momente. Vei primi si un mesaj scris de confirmare.

mesaj scris la 8342

Trimite un mesaj scris cu codul tonului de asteptare dorit la 8342. Mesajul va fi tarifat cu pretul tonului deasteptare. Tonul de asteptare cumparat prin mesaj scris va fi setat in cateva momente pentru toti apelantii, indiferent de setarile anterioare.

Dupa cumpararea tonului de asteptare in oricare din modalitatile de mai sus, vei primiun mesaj scris de confirmare a cumpararii.

pe web

Selecteaza tonul de asteptare care iti place din catalogul Orange disponibil in acest site si urmeaza instructiunile.

costul tonurilor de asteptare

Pretul standard al unui ton de asteptare cu fragmente de muzica este 1,228 EUR, iar al unui ton amuzant este 0,856 EUR. Pot exista oferte promotionale. Vei fi intotdeauna informat care este pretul tonului de asteptare inaintea cumpararii.

Tonurile de asteptare din catalogul Orange sunt fragmente de melodii ale caror drepturi de proprietate intelectuala apartin partenerilor Orange, case de discuri romanesti si internationale. Acestea pot decide ca anumite melodii sa fie sterse din catalogul Orange si ca urmare din Albumul tau, in cazul in care ai cumparat unul din aceste tonuri. Tonul cumparat nu va mai fi auzit de apelantii pentru care l-ai setat. Daca ai cumparat un ton de asteptare cu mai putin de 6 luniinainte de momentul stergerii din catalogul Orange, costul acestuia iti va fi returnat.

Atunci cand navighezi in Orange World, vei fi tarifat in functie de pachetul de date activat, iar daca apelezi 1343 vei fi tarifat cu 0,037 EUR/minut. Mesajele trimise la 8342 vor fi tarifate cu pretul tonului de asteptare cumparat. Daca esti abonat Orange, aceste costuri iti vor aparea pe factura, iar daca esti utilizator PrePay vor fi deduse din creditul tau de comunicare.

Acum poti copia tonurile de asteptare ale prietenilor, pe care le auzi atunci cand ii suni. Apasa tasta steluta daca iti place tonul auzit si vrei sa il ai si tu. Dupa ce ai incheiat apelul cu prietenul tau, vei primi un SMS de confirmare de la 8342 ce contine si codul tonului de asteptare ales. Trimite codul tonului la 8342 pentru a confirma copierea