functionalitatile serviciului

Setarile tale

Dupa activarea serviciului Tonuri de asteptare vei avea acces la sectiunea Setarile tale, in Orange World sau apeland 1343, tarif 0,037 EUR/minut.

In Setarile tale poti:

 • verifica apelantii care au setate tonuri de asteptare
  In Orange World, Tonuri de asteptare, Setarile tale, gasesti linkuri cu apelantii pentru care ai setat tonuri de asteptare, tonurile setate, precum si timpul pentru aceste setari.
  Ai acces la lista setarilor si in meniul corespunzator la 1343, tarif 0,037 EUR/minut
 • modifica setarile pentru apelantii care aud tonuri de asteptare
  Da click pe linkul cu numele apelantului din Setarile tale din Tonuri de asteptare, Orange World. Vei putea sa inlocuiesti tonurile de apel pe care le aude acesta cu altele din cele cumparate, sa adaugi tonuri de asteptare la cele deja setate, care vor fi auzite de apelant aleatoriu, sau sa le stergi, precum si sa setezi intervalul de timp in care doresti sa fie auzite tonurile de asteptare.
  Aceleasi optiuni sunt disponibile dupa ce ai apelat 1343, tarif 0,037 EUR/minut.
 • seta tonuri de asteptare pentru toti apelantii si exclude anumiti apelanti de la aceste tonuri, care sa auda tonul de apel standard al retelei
  In Orange World, Tonuri de asteptare, Setarile tale, da click pe linkul Alege apelantii care sa auda tonul standard in locul tonurilor de asteptare setate pentru toti apelantii care iti va aparea automat dupa ce ai setat tonuri de asteptare care sa fie auzite de toti cei care te suna. Daca setezi tonul standard pentru un apelant, aceasta setare are prioritate fata de toate celelalte setari pentru apelantul respectiv, iar pentru ca apelantul sa auda din nou tonuri de asteptare, trebuie mai intai sa stergi aceasta setare.
  Poti seta tonul standard pentru un apelant si alegand optiunea corespunzatoare dupa ce ai apelat 1343, tarif 0,037 EUR/minut.
 • adauga setari noi, pentru apelanti pentru care ai setat deja tonuri de asteptare sau pentru apelanti noi
  Acceseaza Adauga o setare noua din Setarile tale din Orange World sau meniul corespunzator la 1343, tarif 0,037 EUR/minut si alege cine si ce tonuri de asteptare sa auda.
  Aceasta optiune iti permite sa alegi noi apelanti ca sa auda tonurile de asteptare pe care le-ai cumparat sau, in cazul apelatilor care au deja setate tonuri de asteptare, sa faci mai multe setari (de exemplu, dupa ce ai setat o melodie pentru un apelant, in intervalul 10:00-12:00 al fiecarei zile, poti sa selectezi Adauga o setare noua, pentru a alege o alta melodie si a-i aloca acesteia intervalul 18:00 – 20:00)

Recomandari pentru cei care utilizeaza frecvent serviciul

Dupa activarea serviciului Tonuri de asteptare poti incepe sa setezi tonuri de asteptare pentru cei care te suna. Setarile pot fi facute pentru anumiti apelanti sau pentru toti apelantii. Atunci cand folosesti optiunea "Toti apelantii", aceasta exclude apelantii pentru care ai facut setari individuale. De asemenea, in acest caz este utila optiunea care iti permite sa setezi anumiti apelanti cu tonul standard, in locul tonurilor setate pentru toti apelantii.
Poti face pana la 50 de setari utilizand cele 15tonuri de asteptare care pot fi stocate in Albumul tau si poti seta pana la 15 apelanti cu tonul standard in locul tonurilor setate pentru toti apelantii.
Atunci cand faci mai multe setari pentru acelasi numar, le poti vizualiza pe toate in Setarile tale din Orange World sau le poti asculta la 1343, tarif 0,037 EUR/minut, dar prioritatea lor de functionare este urmatoarea:

 • setarile pentru un apelant au prioritate fata de setarile pentrutoti apelantii
 • setarea continand tonul standard pentru un apelant are prioritate fata de celelalte setari pentru acel apelant (indiferent cate setari ai facut pentru apelantul respectiv, acesta va auzi tonul standard). Pentru ca apelantul sa auda din nou tonuri de asteptare, este necesar sa stergi mai intai setarea continand tonul standard.
 • setarea pentru o perioada de timp are prioritate fata de setarile pentru intreaga zi sau perioade de timp ale zilei (pe perioada respectiva, apelantul va auzi numai tonurile de asteptare continute de setarea respectiva)
 • setarile pentru anumite perioade de timp ale zilei au prioritate fata de setarile pentru intreaga zi (astfel, este posibil ca un apelant sa auda aceleasi tonuri de asteptare pe parcursul unei zile, mai putin dimineata si seara can poti seta alte tonuri).

Atunci cand in cadrul unei setari alegi mai multe tonuri de asteptare, acestea vor fi auzite aleatoriu de apelanti. Acest tip de setare este disponibil numai in Orange World. Apeland 1343, tarif 0,037 EUR/minut, poti seta unui apelant sau tuturor apelantilor un singur ton, care le va inlocui pe cele anterioare pentru aceeasi perioada de timp. Tonurile de asteptare cumparate prin apel la 1343 sunt setate automat sa fie auzite de toti apelantii, inlocuindu-le pe cele anterioare.

Albumul tau

In sectiunea Albumul tau poti vedea si sterge tonurile de asteptare cumparate. Poti cumpara pana la 15 tonuri de asteptare care sunt stocate automat in album. Daca ai cumparat deja 15 tonuri de asteptare, va trebui sa stergi o parte dintre acestea, inainte de a cumpara unul nou.
Acceseaza Albumul tau din Tonuri de asteptare in Orange World sau meniul corespunzator la 1343, tarif 0,037 EUR/minut si:

 • poti vedea ce tonuri de asteptare ai cumparat
 • poti vedea care este data de expirare a fiecarui ton - dupa aceasta data, tonurile de asteptare vor fi sterse din Albumul tau si nu vor mai fi auzite de apelanti
 • poti sterge tonurile de asteptare. Stergerea unui ton de asteptare va determina automat stregerea sau actualizarea setarilor care il contin

Lista apelanti

Meniul Lista apelanti iti permite sa modifici detaliile apelantilor care au setate tonuri de asteptare.

Acceseaza linkul Lista apelanti din Orange World si poti modifica numele sau numarul de telefonul ale apelantilor carora le-ai setat tonuri de asteptare. Aceasta functie este utila in cazul in care unul din apelanti si-a modificat numarul de telefon. Daca ii actualizezi numarul in Lista apelanti si setarile de tonuri de asteptare pe care le-ai facut pentru el vor fi modificate automat, fara sa fie necesar sa le stergi si sa adaugi altele noi.

Suspendarea serviciului

Aceasta functie iti permite suspendarea temporara a serviciului, ceea ce inseamna ca cei care te suna nu vor mai auzi tonurile de asteptare pe care le-ai setat. Setarile tale vor fi pastrate si vei fi tarifat in continuare cu taxa lunara a serviciului.
Poti suspenda si reinstala serviciul in orice moment, alegand linkul corespunzator din Orange World sau apeland 1343, tarif 0,037 EUR/minut.

Telefoane compatibile

Spre deosebire de tonurile de apel, serviciul Tonuri de asteptare este disponibil pentru orice client Orange, indiferent de modelul de telefon. Tonurile de asteptare si informatia referitoare la setarile pe care le-ai facut nu ocupa spatiu in memoria telefonului, pentru ca nu sunt stocate pe telefon ci pe un server Orange.