cum cumpar tonuri de asteptare


Poti cumpara tonuri de asteptare apeland 1343 sau trimitand un mesaj scris la 8342

apel la 1343 (tarif 0,03 EUR/minut)

Poti sa

  • navighezi in categoriile propuse
  • asculti tonul de asteptare
  • introduci codul tonului de asteptare dorit (pe care il gasesti in acest site sau in diferite materiale referitoare la serviciu) pentru a-l selecta direct.


Tonul de asteptare cumparat prin 1343 va fi setat automat pentru toti apelantii tai (mai putin pentru aceia cu setari individuale), inlocuind tonurile setate anterior. Setarea facuta va functiona in cateva momente. Vei primi si un mesaj scris de confirmare.

mesaj scris la 8342

Trimite mesaj scris cu codul tonului de asteptare dorit la 8342. Mesajul va fi tarifat cu pretul tonului de asteptare. Tonul de asteptare cumparat prin mesaj scris va fi setat in cateva momente pentru toti apelantii , indiferent de setarile anterioare.


Dupa cumpararea tonului de asteptare in oricare din modalitatile enumerate mai sus, vei primi mesaj scris de confirmarea a cumpararii

costul tonurilor de asteptare

Pretul standard al unui ton de asteptare cu fragmente de muzica este 1,228 EUR, iar al unui ton amuzant este 0,856 EUR. Pot exista oferte promotionale. Vei fi intotdeauna informat care este pretul tonului de asteptare inaintea cumpararii.


Tonurile de asteptare din catalogul Orange sunt fragmente de melodii ale caror drepturi de proprietate intelectuala apartin partenerilor Orange, case de discuri romanesti si internationale. Acestea pot decide ca anumite melodii sa fie sterse din catalogul Orange si ca urmare din Albumul tau, in cazul in care ai cumparat unul din aceste tonuri. Tonul cumparat nu va mai fi auzit de apelantii pentru care l-ai setat. Daca ai cumparat un ton de asteptare cu mai putin de 6 luniinainte de momentul stergerii din catalogul Orange, costul acestuia iti va fi returnat.


Daca apelezi 1343 vei fi tarifat cu 0,03 EUR/minut. Mesajele trimise la 8342 vor fi tarifate cu pretul tonului de asteptare cumparat. Daca esti abonat Orange, aceste costuri iti vor aparea pe factura, iar daca esti utilizator PrePay vor fi deduse din creditul tau de comunicare