3Style Snowboarding
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
3Style Snowboarding
Ochelarii pusi si bordul bine fixat. Numai voi si panta... Veti reusi? nebunie 3Style Snowboarding pe panta! Dezvoltati aptitudinile voastre – cistigati medalii noi! Faceti trucuri dificile si combinatiile lor pentru a cistiga mai multe puncte. Feriti-va de prapastii, folositi-va de pante si sarituri. Jucati impotriva oponentului, folosind multiYou! Bluetooth! Aratati cine este regele pantei! Caracteristicile jocului: - 15 pirtii modalitatea de joc "singur" - 4 moduri de joc – Mai mult de 12 trucuri diferite de a le perfecta in aer, pe panta si pe zapada – Combinati trucuri pentru a face combo – modalitatea de joc multiplayer prin multiYou! Bluetooth - 3 locuri in munti - Efecte speciale (ninsoare, stropi de fulgi ...) – Muzica care va va ridica nivelul de adrenalina! Modalitatea de joc multiYou! Bluetooth este acesibila numai pe aparate corespunzatoare..
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
3Style Snowboarding
3Style Snowboarding
3Style Snowboarding

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.