Pirates of the Caribbean 3
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Pirates of the Caribbean 3
Pregateste-te pentru inca o aventura cu Piratii din Caraibe: La capatul lumii. Fii cpt. Jack sau Will si du lupte epocale, gaseste prazi si urmeaza actiunea pana la capatul lumii! Ameninta marile Orientului si bate-te cu piratii rivali, scapa de pe corabiile scufundate si de alte pericole sau schimba lovituri de tun cu Olandezul Zburator. Aurul ii asteapta pe piratii care indraznesc sa-l ia de la inamici si din cufere si lazi greu de gasit! Pune in aplicare miscarile iscusite de pirat si pacaleste moartea – evita atacurile fugind, sarind sau rostogolindu-te. In timpul clipelor aventuroase, fereste-te de loviturile inamice eschivandu-te sau sarind. Ca sa poti lupta, mentine-ti sanatatea luand sticle cu grog; super-sabiile si atacurile reusite iti completeaza bara speciala de atac. Gaureste o nava inamica si priveste cum se scufunda! Include 2 moduri de joc, plus 2 deblocabile si pana la 20 de nivele de joc!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Pirates of the Caribbean 3
Pirates of the Caribbean 3
Pirates of the Caribbean 3

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.