The Egyptians GOLD Edition
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
The Egyptians GOLD Edition
Dupa un cutremur imens taramul a ramas fara conducator si nemultumirea duce la batalii sangeroase intre triburi! Sangele celor cazuti trezeste un zeu antic si trimite pe Regale Scarabeilor, Khepera, inapoi pe pamant! E timpul pentru o alianta intre triburi, pentru a lupta impreuna impotriva fortelor raului si a elibera taramul! Depinde de tine sa fii conducatorul lor si sa dobandesti Victoria folosind constructii, inventii, tactici de lupta. Va trebui sa te adresezi zeilor pentru a-l invinge pe regele intunecat. Intra intr-o poveste epica si lupta cu toata forta impotriva unor creature de cosmar si chiar a Regelui Scarabeilor insasi. Traiasca Egiptul! Soarta lui e in mainile tale!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
The Egyptians GOLD Edition
The Egyptians GOLD Edition
The Egyptians GOLD Edition

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.