Townsmen 4
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Townsmen 4
Te afli intro manastire inconjurat de colonisti pagani si ordine religioase ostile. In afara de a coace paine, sarcina ta zilnica este de a converti cat mai multe suflete cu putinta. Trebuie sa concepi scrieri sacre, sa conduci slujbe religioase si chiar sa convingi pe cativa dintre colonisti sa se converteasca cu ajutorul armelor. Aceasta este singura cale de a converti cat mai multi calugari. Cu ajutorul lor vei conduce manastirea catre bogatie si prestigiu. Pas cu pas vei dobandi respectul fratilor tai. Fii atent la fondurile pe care le detii deoarece trebuie sa economisesti astfel incat sa poti livra asistenta spirituala catre locuitorii coloniilor pentru a fi un lider de succes. Construieste un imperiu, lupta pentru fiecare bucata de pamant si protejeaza credinciosii din ghearele calugarilor negri! Nu uita: Nu poti sa muti muntii numai cu ajutorul credintei!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Townsmen 4
Townsmen 4
Townsmen 4

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.