Going Home 2
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Going Home 2
Pisica haioasa si soricelul cu elice continua sa se indrepte spre casa. Ajuta-i sa zboare cat mai repede prin pesterile inghetate fara sa atinga structurile din pestera. Incearca sa culegi din pesteri cat mai multa branza si sunca, si in acelasi timp sa te feresti de pericole cum ar fi furtunile cu tunete si fulgere, pasari si paianjeni. Strange bonusuri ce te ajuta sa iesi din pestera si sa ai un punctaj mai mare. In aceasta aventura, vei vedea imagini frumoase si vii, sunete si animatii minunate, care te vor tenta sa-i ajuti pe prietenii nostri in misiunea lor. Un joc simplu, dar grozav, de care nu te vei mai satura!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Going Home 2
Going Home 2
Going Home 2

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.