3D Alpha Zone
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
3D Alpha Zone
Te asteapta misiuni nemaiintalnite, dusmani numerosi si arme puternice, toate acestea in TREI DIMENSIUNI! Alpha Zone este un joc de indemanare FPP, a carui actiune are loc pe o planeta colonizata de oameni, in indepartatul sistem Alpha. Colonia a fost atacata de o rasa necunoscuta de extraterestri. Situatia este tragica, nu exista nici o sansa de a pastra planeta, iar locuitorii ramasi in viata sunt tocmai evacuati din orasele in ruina. Jucatorul devine agent al unitatii speciale, care are ca tinta distrugerea centrului de comanda, unde se gasesc informatii care ar putea servi extraterestrilor pentru a efectua invazii pe alte colonii ale pamantenilor. Scopul jocului este sa treceti prin cele 4 zone pana in inima coloniei – Multi Reactorul. Distrugerea acestuia va duce la distrugerea intregului centru de comanda, ceea ce va opri accesul extraterestrilor la informatiile periculoase. Descrierea jocului: 8 nivele uriase in grafica 3D extraordinara. scari, lifturi, incaperi secrete si zone in aer liber. 6 inamici diferiti care trebuie invinsi (4 personaje renderate). 4 arme mortale si power up-uri puternice jocul este bazat pe noua tehnologie de varf GEM Xenotime 3D care ofera o lume 3D fantastica, iar printre altele: efecte de iluminat in timp real, lifturi, scari, pereti mobili, incaperi secrete, ...
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
3D Alpha Zone
3D Alpha Zone
3D Alpha Zone

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.