3D Bomberman Atomic
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
3D Bomberman Atomic
Intors datorita numeroaselor solicitari, iata jocul 3D Bomberman Atomic de la Hudson Soft! Explozii dincolo de obisnuit in acest uimitor joc de actiune arcade 3D! Incepe o campanie spatiala, in care favoritul nostru personaj detonator trebuie sa nimiceasca toate planetele sistemului solar al dusmanilor vicleni si personajele puternice de la sfarsitul nivelelor. Incearca-ti abilitatile de a provoca explozii in modul Match si joaca impotriva lui Bombermen dotat cu inteligenta artificiala, ca si in jocul anterior Bomberman Atomic. Modul de joc Bluetooth multiplayer atrage si pe altii sa se alature la distractia exploziva.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
3D Bomberman Atomic
3D Bomberman Atomic
3D Bomberman Atomic

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.