Aces of the Luftwaffe
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 0,99 EUR
Aces of the Luftwaffe
Faci parte din Cel De-al Doilea Razboi Mondial. Fortele Germane invadeaza Marea Britanie si incearca sa-ti cucereasca pamantul natal! Te ridici in aer impreuna cu colegii tai piloti si iti aperi tara cu orice pret! Fiecare manevra pe care ai invatat-o in lectiile de pilotare se va dovedi cruciala in infrangerea periculosilor inamici! Nu fii distras de moartea si exploziile din jurul tau caci provocarea finala te asteapta! Odata ce Asii Luftwaffe sosesc, vei avea nevoie de tot curajul si indemanarea de care dispui ca sa supravietuiesti si sa castigi! Lupta pentru Anglia! Lupta pentru Fortele Aeriene Regale! Lupta pentru colegii tai MacMoney, Rat, Freshman si Poison! Lupta si castiga... si vei deveni un as tu insuti!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Aces of the Luftwaffe
Aces of the Luftwaffe
Aces of the Luftwaffe

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.