Anno - Create a new world
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Anno - Create a new world
Traieste seria de succes Anno pe mobilul tau - ridica panzele si navigheaza catre o aventura deosebita! O lume noua si colorata asteapta sa o explorezi. Descopera noi insule cu resursele lor naturale, pune bazele unor prietenii de lunga durata cu natiunile straine intalnite si foloseste-ti cunostiintele dobandite pentru a construi propriile tale orase infloritoare. Cladeste o economie eficienta si ai grija ca populatia ta sa aiba tot ce are nevoie pentru a fi multumita sau poate chiar fericita. Foloseste-ti venitul din taxe pentru a-ti ajuta tatal - regele - sa impiedice foametea ce ameninta intreg regatul. Dovedeste ca esti in stare sa construiesti o lume noua mai buna! © 2009 Advanced Mobile Applications. All Rights Reserved. Published by AMA under license from Ubisoft Entertainment. Anno, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Anno - Create a new world
Anno - Create a new world
Anno - Create a new world

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.