Bomberman Deluxe
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Bomberman Deluxe
Seria Bomberman este clasica si a fost implementata pe toate platformele relevante de jocuri. Scopul este de a elibera campul folosind bombe amplasate inteligent pentru a-ti trimite inamicii pe taramuri fericite. Puterile marite iti ofera abilitati speciale pentru extra-lovitura ! Bomberman Deluxe aduce clasicul inapoi la viata pe telefonul tau mobil. Exploreaza niveluri cu un design foarte colorat, atat de mari incat trebuie derulate. Din punct de vedere tehnic jocul ofera o grafica excelenta, animatii incredibile si un sunet pe masura ! Jocul iti ofera trei moduri de joc: in modul normal iti faci loc prin explozii de-a lungul a 30 de nivele inainte de a cunoaste 3 sefi duri. In modul vs. poti sa le arati inamicilor tai creati pe calculator ce este acela un carlig. In modul trofeu poti colecta extra bonusuri ducand la bun sfarsit insarcinari precum : colectarea de Mariri de putere sau prin infrangerea sefilor de la final.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Bomberman Deluxe
Bomberman Deluxe
Bomberman Deluxe

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.