Boulder Dash ME 2
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Boulder Dash ME 2
Boulder Dash(R)-M.E. (TM) 2 este urmarea originalului puzzle de actiune. Ghideaza-l pe dragutul erou Rocky prin labirintul de caverne unde trebuie sa se fereasca de bolovani si sa adune diamante. Rocky trebuie sa adune destule diamante si sa ajunga la iesire inainte sa expire timpul. Aduna ciocane pentru a sparge bolovanii, bombe pentru a arunca in aer inamicii si construieste ziduri sau foloseste posibilitatea de a roti ecranul si muta intreaga arie de joc 90grad in dreapta sau stanga pentru a vedea de unde cad bolovani. Fii atent la ziduri cazatoare, la amibe, la licurici si la fluturi – ei sunt mult mai periculosi decat par si il vor opri pe Rocky din misiunea lui.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Boulder Dash ME 2
Boulder Dash ME 2
Boulder Dash ME 2

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.