Car Racing Mania 2016
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Car Racing Mania 2016
Car Racing Mania 2016 is a mix of high-octane driving and endless racing. Show off your Car driving skills on street road with different themes. Smash your way to collect boosters. The ultimate endless racing in the city streets, countryside roads, uphill Side, desert and other themes. Take down traffic cars, pick up coins and perform dynamic stunts. Car Racing Mania is a pleasant fast 3D racing game, with new type of Turbo car Racing experience. With Astonishing Physics, awesome cars, Amazing tracks. Enjoy knocking other traffic racers off the road by collecting power-ups. Feel the Real Racing experience.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Car Racing Mania 2016
Car Racing Mania 2016
Car Racing Mania 2016

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.