Colonial Wars
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Colonial Wars
Nimic nu-i ispiteste pe oameni mai mult decat puterea. Pamanturi noi, resurse noi - toate acestea ne permit sa controlam lumea. Doresti sa te afli in lumea palpitanta a razboaielor coloniale, sa te lupti pentru fiecare insula, Doresti sa stapanesti lumea? Acest joc este pentru tine! Navigheaza pe vapor, captureaza insule, creeaza un imperiu puternic. O combinatie unica de strategie real time cu strategie turn-based, o grafica minunata, un joc palpitant care iti permite sa te simti un adevarat stapan al lumii.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Colonial Wars
Colonial Wars
Colonial Wars

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.