David Coulthard GP
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
David Coulthard GP
Marele Premiu David Coulthard este ambalat caracteristic, acţiune de curse cu David Coulthard ce te tine cu sufletul la gura! Puteti schimba unghiul din care priviti in timpul cursei, vedere din masina sau aeriana, exista trei niveluri de indemanare si sase circuite de Mare Premiu din care puteti alege, cu diferite conditii meteo. Beneficiind de probe libere, calificare si cursa, optiuni variabile pentru alegerea masinii, strategie de oprire la boxe ce poate fi selectata, va puteti bucura de experienta unei curse complete la sfarsit de saptamana! Caracteristicile pot varia in functie de diferitele aparate pe care jocul este folosit.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
David Coulthard GP
David Coulthard GP
David Coulthard GP

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.