Disney Snow Sport
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Disney Snow Sport
Feericul Duckburg, acoperit de zapada, gazduieste jocurile de iarna si marele premiu e Cupa de aur Cornelius Coot! Fa-ti o echipa de vis cu atletii de elita ai lui Disney si vaneaza aurul in trei concursuri incitante - alege-ti echipa dintre noua personaje cu care poti juca, pentru a intra in competitiile de Stil Liber, Schi Nordic si bob. Ajuta-i pe Mickey, Donald, Goofy si prietenii sa castige medaliile la toate cele trei concursuri, ca sa obtina punctajul maxim pentru Cupa. Fiecare concurs are moduri de joc multiple si o varietate de obstacole si bonusuri, deci felul in care joci e limitat numai de aptitudinile tale atletice, hotararea si nevoia ta de a castiga! Stilul multijucator in linie de fuga iti permite sa pasezi si sa joci cu prietenii, pentru mai multa distractie. Contine pana la trei ore si 45 de niveluri de joc datator de dependenta, in medii si animatii antrenante si formidabile, cu personajele voastre preferate din Disney!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Disney Snow Sport
Disney Snow Sport
Disney Snow Sport

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.