Dream Day Wedding 2
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Dream Day Wedding 2
Fa o calatorie romantica si amuzanta cu Dream Day Wedding 2: Manhattan, aventura de cautare absolut noua, bazata pe jocul PC de mare succes. Rezolva puzzle-uri si gaseste obiecte nuptiale in tot New Yorkul in timp ce planifici casatoria lui Emily cu Jason, in New York. Cerceteaza apartamentul miresei norocoase, atelierul de croitorie, brutaria cocheta si altele! Incearca sa eviti o criza nuptiala si rezolva urgente de ultima ora, pentru le indeplini dorinta de a avea o nunta de vis! (c) 2009. Publicat de I-play. Toate drepturile rezervate. I-play este o marca comerciala si o denumire comerciala a Oberon Media, Inc. si filialelor sale
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Dream Day Wedding 2
Dream Day Wedding 2
Dream Day Wedding 2

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.