Dynamite Fishing
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
Dynamite Fishing
In rolul unui taranoi texan cu grave probleme financiare, te vei alatura clubului prosper al afaceristilor pescari. Ia-ti cada cea de nescufundat, cumpara dinamita la magazinul de arme din colt si fugi sa arunci in aer niste pesti imensi! Invata despre noile tehnologii cum ar fi momeala stimulativa cu feromoni sau arme incredibil de malefice cum ar fi bomba-veverita! Vei gasi comori ascunse sub apa si vei cafti rarii pesti sefi numai folosind metodele necinstite ale pescuitului cu dinamita! Daca iti merge bine, s-ar putea sa prinzi si fata viselor tale, nu numai pesti puturosi! Intr-un final, speranta ta cea mare este sa ai un fiu pe care sa-l inveti toate smecheriile murdare pe care le vei invata!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Dynamite Fishing
Dynamite Fishing
Dynamite Fishing

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.