Farm Invasion USA
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Farm Invasion USA
Tunde-i! Extraterestrii au ramas fara popcorn si acum se indreapta spre Pamant! Tinta lor: lanurile de porumbi al unei familie de tarani! Capul familiei de tarani nu este foarte multumit cu asta asa ca isi trimite fii la razboi in lanurile de porumb. Intra in mostenirea familiei, o combina mortala si salveaza lanul de porumbi de martieni! Treci peste ei cu ajutorul combinei si taie invadatorii furiosi in timp ce fratele tau tinteste catre farfuriile zburatoare cu arma sa Winchester si alte arme pe care le-ai ascuns pe camp! Arde, ara si trage in hoardele de extraterestri dar ai grija la lasere si celelalte arme ale extraterestrilor. Lumea se apropie de sfarsit! Doar tu poti salva planeta!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Farm Invasion USA
Farm Invasion USA
Farm Invasion USA

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.