FatalFist
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
FatalFist
Numele meu este Daniel Vitto. Am lucrat 8 ani in armata americana. Am terminat serviciul militar, asa ca ma intorc acasa in orasul violentei, al crimelor si al excrocilor, ma intorc in San Pentos. Nu vin sa duc o viata linistita, vin sa ma razbun, pentru ca bossul lumii interlope locale, Don Martino, a ordonat uciderea tatalui meu cu sange rece. Don Martino stie asta , si de aceea a anuntat ca ofera o recompensa de 10 000 $ pe capul meu. Ma urmareste intregul San Pentos, toti vor sa ma omoare. Insa inainte sa mor eu, va muri tot orasul San Pentos.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
FatalFist
FatalFist
FatalFist

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.