Fieldrunners
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Fieldrunners
Construeste turnuri in locuri strategice pentru a opri valuri crescatoare de dusmani hotariti si pentru a extinde jocul tau cu cit mai mult e posibil. Soldati neobositi, vihicule militare si chiar helicoptere vor incerca sa te distruge. Face upgrade-ul unitatilor existente si pastreaza bani pentru a cumpara arma mai puternica pentru arsenalul tau pentru a pune capatul Fieldrunners - celor ce alerg in cimp. Construieste apararea ta in mod creativ pentru a maximiza impactul unitailor tale. Pacaleste pe unitatile dusmanului si le ei in capcana in zone bine aparate. Nu lasa pe cei Fieldrunners plicticosi sa treaca prin apararea ta strategica, sau vei pierde jocul. Bazat pe jocul creat si publicat de Subatomic Studios. Marca comerciala & 2010 Subatomic Studious, LLC. Toate drepturile rezervate. Dezvoltata de catre Machineworks Northwest, LLC. Publicata de Hands-On Mobile. Hands-On Mobile este marca inregistrata a Hands-On Mobile, Inc. Toate drepturile rezervate.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Fieldrunners
Fieldrunners
Fieldrunners

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.