Guns'n'Glory
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
Guns'n'Glory
Ce ar fi Vestul Salbatic fara raufacatorii sai carismatici?Plictisitor! Asa ca intra in cizmele unui cowboy ca Billy the Kid, Jesse James sau Butch Cassidy pentru a deveni un raufacator in adevartul sens al cuvantului! Formeaza-ti propria banda recrutand cowboy, mexicani nebuni sau indieni curajosi. Ascunde-te intr-o pozitie strategica si asteapta in canion colonisti, carute si trenul cu aur pentru a le prinde intr-o ambuscada. Intampina-le cu o ploaie de gloante si sageti aprinse. Daca cineva e pe punctual de a scapa urmareste-i si opreste-i pentru a nu-l alerat pe serif. Cand ai strans destui dolari vei putea cumpara tunuri sau un tren cu o mitraliera montata pe el.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Guns'n'Glory
Guns'n'Glory
Guns'n'Glory

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.