Hello Kitty's Pie Shop
  • Pret: 4,153 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 3,49 EUR
Hello Kitty's Pie Shop
What is Hello Kitty cooking? It's her famous and delicious pie! Join Hello Kitty in baking the most decadent and appetizing pastries in her newest official game: Hello Kitty's Pie Shop. Hello Kitty's Pie Shop is a fun simulation game that lets you play as Hello Kitty in her kitchen. Don a baker?s apron and hat to start making the best cakes and pies in town. Choose from a wide variety of shapes for your base, select different fillings, cover it, bake it, take your creation out of the oven and decorate your pie with various colorful, mouth-watering toppings! After you're done, you can share your delectable creation with your friends! (c) Sanrio Digital (HK) Limited All Rights Reserved.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Hello Kitty's Pie Shop
Hello Kitty's Pie Shop
Hello Kitty's Pie Shop

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.