New Bejeweled Twist
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
New Bejeweled Twist
Iata un nou mod genial de a juca Bejeweled! O nebunie a simturilor. Rotiti si asociati nestemate explozive pentru distractie maxima. Rotiti liber nestematele pentru a realiza combinatii electrizante, depasiti obstacole si aruncati in aer nestemate de tensiune inalta. Va implicati intr-o provocare strategica sau doar va relaxati in zona de rotire a nestematelor. Oricum veti juca, veti gasi infinite moduri de a castiga! (C)2008 PopCap Games, Inc. Toate drepturile rezervate. Logoul PopCap si toate celelalte marci comerciale folosite si enumerate la adresa www.popcap.com/trademarks sunt detinute de PopCap Games, Inc. sau licentiatorii sai si pot fi inregistrate in anumite tari. Alte denumiri de companii sau produse folosite pot fi marci comerciale ale respectivilor proprietari si sunt folosite în beneficiul acelor proprietari.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
New Bejeweled Twist
New Bejeweled Twist
New Bejeweled Twist

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.