Popor 4
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 0,99 EUR
Popor 4
Evul intunecat a pus o vraja asupra ta! Te regasesti intr-o mica manastire, inconjurat de asezari necredincioase si de ordine monahale ostile. Pe langa coacerea painii si fermentarea berii, in sarcina ta zilnica intra convertirea cator mai multe suflete. Ai la indemana sfintele scripturi, dar cateodata va trebui sa convertesti unul sau doi cetateni prin forta armelor, acesta fiind singurul mod prin care iti vei putea recruta suficienti calugari. Cu puterea lor de munca, iti vei conduce manastirea la nenumarate bogatii si un inalt prestigiu. Incetul cu incetul vei dobandi respectul fratilor tai; va trebui sa faci economie cu intelepciune si sa distribui asistenta spirituala rezidentilor asezarilor tale ca sa poti fi un lider de succes. Construieste un imperiu, lupta pentru fiecare bucatica de pamant si protejeaza-ti credinciosii de ghiarele calugarilor negri! Nu uita niciodata: simpla credinta nu poate misca muntii!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Popor 4
Popor 4
Popor 4

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.