Power Rangers
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Power Rangers
Power Rangers au probleme! Inspirat din seria Mystic Force, Red Ranger Nick a intrat intr-o stare de cosmar indusa de Koragg Cavalerul Lup in timp ce ceilalti Rangers au fost capturati de o minte diabolica. Ajuta-l pe Nick sa scape din lumea de cosmar si sa-si elibereze prietenii din lumea intunericului pentru a invinge fortele raului conduse de Morticon, Necrolai si Koragg. Treci prin cele 14 nivele pline de capcane infruntand inamicii! Aduna inimi vindecatoare, distruge generatoarele si alegand intre Nick, Xander, Madison, Chip, sau Vida – finalul poate fi diferit! Cu cat distrugi mai multe generatoare, vei dobandi mai multe articole la nivelul urmator. Elibereaza-i pe Rangers si aduna articole pentru a ajunge la Modul Supravietuire infruntand nenumarati inamici. Anumite nivele sunt aparate de un sef - inainte de a ajunge la finalul nivelului te vei confrunta cu insulte si atacuri miselesti. Aceste nivele au un sef cu o statura impresionanta si robotul controlat de Ranger.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Power Rangers
Power Rangers
Power Rangers

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.