Puzzle Masters Bonus Selection
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Puzzle Masters Bonus Selection
Puzzle aficionadas, fiti pregatiti pentru ultima colectie de hituri WAP pentru telefonul mobil! Primiti 3 jocuri fenomenale intr-un joc clasic Puzzle Masters Bonus Selection. Disney Sudoku Master va ofera un deznodamind unic cind completati puzzlul cu eroii lui Disney in locul de cifre traditionale, oferind posibilitatea sa deschideti imaginile si temele uimitoare din desenele animate lui Disney. Ca alternativa, intrati direct în jocul rapid miscind spre jocul de lux pentru a deschide inca cinci versiuni stimulatoare de Mahjong dupa ce potriviti toate placute si sa curatiti ecranul sau jucati in Solitaire asa cum doriti – primiti 10 jocuri atragatoare intr-unul pe care-l nicioadata sa nu aruncati! Jocul este impachetat intr-un decor stilizat de arta , puteti sa alegeti un avatar pentru a personifica profilul vostru. Controlul usor, ajutor si grafia interesanta le fac acest joc de puzzle obisnuit, ce face parte din colectia capodoperilor de acest gen, o optiune relaxanta desi una stimulatoare. Disney Solitaire, Sudoku and Mahjong Master intr-un joc – ce inca de dorit!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Puzzle Masters Bonus Selection
Puzzle Masters Bonus Selection
Puzzle Masters Bonus Selection

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.