Ski Jump 2007
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Ski Jump 2007
impreuna cu zapada, gerul si Cupa Mondiala revine binecunoscutul joc SARITURI. inaintea voastra este din nou sansa pentru victorie si glorie eterna. Ocazia de a concura in Cupa Mondiala, Concursul celor Patru Trambuline sau Campionatul Mondial. Va asteapta ore de joc excelent in moduri alternative de joc, care va vor pune la noi si noi incercari. Va puteti bucura de toate acestea singur, intr-un grup de prieteni sau in modul multi-jucator hot-seat. Ce poate fi mai interesant si mai satisfacator decat invingerea altor jucatori? E timpul sa va puneti schiurile, sa trageti ochelari si sa urcati in varful trambulinei. Aici incepe drumul catre glorie. Numai in aer te vei simti cu adevarat liber
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Ski Jump 2007
Ski Jump 2007
Ski Jump 2007

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.