Ski Jumping 3D
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Ski Jumping 3D
In sfIrsit! Mult asteptatul joc revolutionar tridimensional pentru telefoane mobile - "3D Ski Jumping - Master of the Hill 2009". Acum puteti savura competitia sportiva In picul ei prin jocul Bluetooth si prin descarcarea si Inregistrarea a celor mai bune rezultate pe web serverul. Mai mult decIt atIt, jucatorul poate alege din cele 5 modalitati de joc si 20 coline. Specificul jocului include muzica dinamica, efecte realistice ale vremei, Intoarcerea la Inceputul jocului si multe camere de luat vederi.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Ski Jumping 3D
Ski Jumping 3D
Ski Jumping 3D

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.