Tattoo Tycoon
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 0,99 EUR
Tattoo Tycoon
Arunca o privire in spatele scenei culturii tatuajelor si construieste-ti propriul imperiu al tatuajelor! Aranjeaza-ti un salon mobilat perfect si dovedeste-ti aptitudinile de a selecta angajatii si de a manui aparatul de tatuaj! Creste-ti reputatia si scoate bani de la clientii tai implinindu-le dorintele, oferind sfaturi individuale, bautori racoritoare, canapele comfortabile si cele mai tari tricouri! Creaza cele mai impresionante tatuaje prin design-ul de modele noi si prin imbunatatirea echipamentului tau! Lasa angajatii tai mai indemnatici sa-ti dea o mana de ajutor ai grija de personal si foloseste-te cat de bine poti de abilitiatile fiecaruia! Ridica-te de la un minuscul salon pana la cel mai de succes artist de tatuaje si vei deveni un adevarat magnat al tatuajelor!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Tattoo Tycoon
Tattoo Tycoon
Tattoo Tycoon

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.