The Egyptians
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
The Egyptians
Dupa un cutremur imens, tinutul are nevoie de un conducator si nemultumirile conduc la batalii sangeroase intre triburi! Sangele celor cazuti a trezit un vechi zeu care il trimite pe lordul scarabeilor, Khepera, inapoi pe pamant! Este timpul pentru o alianta a triburilor pentru a lupta impreuna impotriva fortelor raului si pentru a elibera pamanturile! Este datoria ta sa ii conduci si sa le aduci victoria folosind constructii, inventii si razboi tactic. Va trebui sa te adresezi insasi zeilor pentru a distruge lordul intunericului. Scufunda-te intr-o poveste epica despre un tinut uitat si lupta cu toate mijloacele impotriva creaturilor de cosmar si chiar impotriva Lordului Scarabeu! Traiasca Egiptul! Soarta-i e in mainile tale!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
The Egyptians
The Egyptians
The Egyptians

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.