The Overtaker 3D
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 0,99 EUR
The Overtaker 3D
Apare din intuneric pentru a raspindi spaima si panica. O aventura obscura extraordinara in lumea cu trei dimensiuni va asteapta... Sunteti pregatiti pentru astfel de provocare? Intr-un colt uitat al Europei o matina de razboi al celui de-al Treilea Reich pregateste tehnologia presupusa sa schimbe cursul istoriei. Deveniti un Distrugator, care apare in centrul evenimentelor misterioase. Folositi aptutudinile lui pentru a se furisa in intuneric, atacati pe neasteptate si folositi puterea dutmanilor vostrii contra lor insasi. Combinind actiunea dinamica cu tactica bine gindita, jucatorul trebuie sa treaca prin toate 12 nivele ale jocului. Diferita arma ucigatoare va va ajuta sa invingeti hoardele diferitor dusmani. Overtaker este un joc de impuscaturi FPP deosebit, creat pe baza evenimentelor celui de-al doilea razboi mondial. Acest joc aduce o calitate noua in jocuri de pe telefonul mobil- grafia minunata, spatiu cu trei dimensiuni, o multime de efecte speciale si obiecte interactive...Intunericul, mizica obscura subliniaza atmosfera de neclaritate si spaima.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
The Overtaker 3D
The Overtaker 3D
The Overtaker 3D

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.