Townsmen 3
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
Townsmen 3
Pune bazele unor colonii prospere, construieste corabii puternice si fa avere din comertul cu Lumea Veche. Resurse noi precum romul, trestia de zahar si tutunul se gasesc din abundenta si-ti vor aduce profituri mari. Afacerile bune si darurile scumpe tin populatia de bastinasi intr-o buna dispozitie. Sau le poti face zile fripte, dar tine minte ca atitudinea ta fata de ei va influenta jocul. Vei deveni fie un comerciant respectat fie un pirat notoriu si imoral - destinul e in mainile tale! Esti deja dependent de 'Townsmen 3'? Mergi pe www.townsmen3.com sau pe wap.townsmen3.com pentru jocul 'Townsmen Cards'. Lupta-te cu alti fani Townsmen! Poti genera codurile necesare jucand 'Townsmen Cards', schimbandu-le apoi pe cartile rare din 'Townsmen Cards'. Townsmen 3 e construit pe mult laudatele si premiatele concepte ale predecesorilor, dar ofera de asemenea posibilitati noi si idei inovative cum ar fi functia de miscare rapida sau sistemul unic de lupta cu care poti influenta rezultatul luptei. Impreuna cu 'Townsmen Cards', conceptul nou de joc multi-platforma te va captiva luni de zile, chiar daca esti deja familiar sau nu cu minunata lume a fermecatorilor oraseni.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Townsmen 3
Townsmen 3
Townsmen 3

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.