Ultimate Winter Sports
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Ultimate Winter Sports
Simte aerul rece pe fata ta in timp ce concurezi pe partie. Aceasta colectie impresionanta de sporturi de iarna contine o serie de evenimente distractive cum ar fi: schi, snowboarding si sarituri cu schiurile. Castiga bani la fiecare eveniment pentru finaluri spectaculoase, de care te poti folosi pentru a debloca noi trasee. Fii atent si colectioneaza bonusuri speciale pe partii care iti vor creste viteza si te vor ajuta sa depasesti recordurile. Devino expert al acestor jocuri de iarna care creaza dependenta pentru a demonstra ca tu esti regele muntilor!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Ultimate Winter Sports
Ultimate Winter Sports
Ultimate Winter Sports

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.