Vampire's Assistant
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Vampire's Assistant
Inspirat de filmul "Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant”, jocul este o imbinare a genurilor platforma, actiune si aventura. Jucatorii îsi asuma rolul lui Darren Shan, un adolescent normal transformat pe jumatate in vampir de un accident ciudat. Acum, acest erou neobisnuit va decide soarta vampirilor, purtand o lupta impotriva gruparii malefice a domnului Tiny si a servitorilor lui pentru a le strica planurile. Jocul reproduce aspectul palpitant al filmului capturand intunericul cinematic si atmosfera misterioasa cu 4 locatii inspirate. Interactioneaza cu toate personajele principale din film ajutandu-va prin intermediul calatoriei. Dar atentie, vei fi provocat la fiecare pas de oameni micuti si creaturi care au devenit slujitorii malefici ai domnului Tiny alaturi de Vampeneze, o factiune rea de vampiri care spera sa vina la putere dupa ce a castigat un mare razboi. Esti pregatit pentru calatoria vietii tale?
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Vampire's Assistant
Vampire's Assistant
Vampire's Assistant

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.