Viki Vans
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Viki Vans
O societate plina de minciuni si masinatii. incatusata in lanturile sclaviei morale si mentale. Se sufoca sub jugul opresiunii, asteptand eliberarea. Numai adevarul o va elibera. Intra in corpul personajului Viki Vans, o luptatoare pentru adevar si dreptate. Condu-o prin ruinele orasului parasit catre tunelurile subterane cu instalatii, unde adevarul se ascunde in arhivele secrete Dominum, si trebuie scos la iveala. Strecoara-te neobservat sau castiga-ti prin lupta calea catre stiinta care va cutremura omenirea scufundata in intuneric. Fa astfel, incat Dominum sa regrete ca ti s-a pus in cale. Viki Vans este un joc de actiune plasat in lumea XyberMech. Jucatorul se va confrunta cu fortele Dominum, armat cu un pistol, grenade, inteligenta si cunostintele de hacker. in drumul sau va intalni soldati feroce, camere de siguranta, tunuri automate, mine si multe alte capcane. O parte dintre acestea pot fi ocolite, o alta parte, in schimb, datorita cunostintelor de hacker pot sa fie folosite impotriva inamicilor.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Viki Vans
Viki Vans
Viki Vans

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.