WCPool 2010
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
WCPool 2010
Incearca cel mai realist joc de biliard pe mobil in World Championship 2010! Calatoreste pe glob pentru a juca in noi turnee internationale si intrece-te cu cei mai tari jucatori din lumea biliardului! Testeaza-ti indemanarea si precizia, executand lovituri originale si luptand pentru Aur. Joaca cu un prieten in modul Paseaza si joaca. Comenzile mai simple, fizica realista si grafica uimitoare ofera distractie sporita atat incepatorilor, cat si avansatilor! Esti in stare sa devii campion mondial?(c) Blade Interactive Studios 2009. (c) 2009. Publicat de I-play. All Rights Reserved. I-play este o marca comerciala si o denumire comerciala a Oberon Media, Inc. si filialelor sale.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
WCPool 2010
WCPool 2010
WCPool 2010

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.