World Snooker 09
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
World Snooker 09
Intra in lupta si participa la Campionatul mondial de Snooker 2009! Straduieste-te sa devii campion mondial si joaca impotriva celor mai mari nume din sport. Provoaca orice legenda a snooker-ului in cea mai autentica simulare de snooker pe mobil de pana acum. WSC 09 foloseste jucatori reali, din topul primilor 32 jucatori din lume. Indiscutabil, e cea veridica experienta de simulare a Campionatului mondial de Snooker pe telefonul mobil ! (c) 2009. Publicat de I-play, TM si denumire comerciala a Digital Bridges Ltd. Toate drepturile rezervate. (c) Blade Interactive Studios 2008/9. Numele si imaginile jucatorilor sunt utilizate sub licenta.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
World Snooker 09
World Snooker 09
World Snooker 09

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.