YETISPORTS Summer Games
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
YETISPORTS Summer Games
Yeti a decis sa plece din casa lui rece, pentru a merge in prima sa vacanta de vara. Du-te cu el intr-o statiune de vara si bucura-te de 4 minijocuri amuzante si captivante, in noua colectie YETISPORTS Summer Games. Vei fi oare in stare sa faci fata activitatilor incitante si amuzante de care se va bucura Yeti in timpul sejurului sau intr-o opulenta statiune de la mare? Aceasta colectie superba contine Albatros Overload, Flamingo Drive, Jungle Swing si, in premiera absoluta pe mobil, Big Wave. YetiSports Summer Games, produs de Xendex Entertainment. (C) 2009 Xendex Holding GmbH. Toate drepturile rezervate. YetiSports (C) 2009 ROOT9 MediaLab GmbH
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
YETISPORTS Summer Games
YETISPORTS Summer Games
YETISPORTS Summer Games

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.