Aces of the Luftwaffe 2
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
Aces of the Luftwaffe 2
Ziua deciziei a venit! Fortele aeriene Britanice precum si ale US se pregatesc sa elibereze Franta de invadatorii Germani! Dar inca sunt pericole care pandesc si care le vor intrece asteptarile. Germania s-a devotat laturii spirituale si mitologiei si fac excavatii destinate sa procure artifacte puternice care ii vor ajuta sa castige razboiul! Cand cea mai importanta piese este gasita, suflete pierdute se trezesc la o noua viata. Intunecimea isi intinde ghearele peste pamanturi si cei mai infricosatori razboinici ai aerului se intorc din viata de apoi. Este datoria ta sa-i confrunti, sa-i opresti si sa-i infrangi din nou! Asii Luftwaffe s-au intors si armata lor se ridica din umbre!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Aces of the Luftwaffe 2
Aces of the Luftwaffe 2
Aces of the Luftwaffe 2

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.