Arcadius
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
Arcadius
Se initializeaza transferul de date! Data stelara: 3024. Pamantul a fost atacat de indivizi ostili si a fost distrus in totalitate. Putinii supravietuitori au reusit sa se urce pe nave spatiale si sa scape in siguranta. Un contraatac a fost lansat official in aceasta dimineata si trupele sunt deja in drum pentru a se infiltra in bazele inamice de pe planetele din sistemul solar. Pilotii de pe navele spatiale sunt autorizati sa foloseasca toata forta necesara pentru a neutraliza navele inamice. Evita dronele de securitate si colectioneaza sursele de energie pe care le lasa in urma pentru a-ti imbunatati sistemele de arme. Navigheaza prin centuri de asteroizi si pregateste-te sa lupti pentru viata ta sau pana la moarte impotriva invadatorilor galactici. Sfarsitul transmisiei. Inchiderea sistemului a fost initiata.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Arcadius
Arcadius
Arcadius

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.