C-Strike Mobile
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
C-Strike Mobile
CStrike mobile este cea mai buna variatie a celebrului joc de retea. Jucati intr-o echipa contra teroristilor, scopul vostru este de a elimina pe toti teroristii aflati pe harta. O amunitie completa: AK-47, Colt-M24, pistolete, arme cu foc, grenade. Atasati un amortizor pe coltul vostru si nu lasati nici un terorist viu. Perfectati abilitatile voastre de tragere si omoriti dusmanii impuscind in capurile lor. Peisaje colorate a jocului, praful cunoscut, hartile triburilor Aztec. Fiecare terorist are aptitudinile lui si diferita amunitie CStrike mobile este cel mai bun joc pentru fanii adevarati. Caracteristicile jocului: implementarea fabuloasa a jocului, procesul de joc interesant, grafia 2D excelenta, dusmanul avansat AI.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
C-Strike Mobile
C-Strike Mobile
C-Strike Mobile

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.