Dynamite Fishing 2
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
Dynamite Fishing 2
Esti Redneck Joe, un texan posedat de dinamita care se desfata in hobby-ul lui de a arunca in aer pestii direct in cosul lui de picnic. Anul asta, te-ai calificat pentru campionatul Finny-Fish-Fishing datorita experientei tale si te indrepti cu sotia ta Rosemary catre destinatia ta: castigarea campionatului. Nationalitati variate din tari diferite asteapta sa se intreaca cu tine si cu metodele tale de pescuit! Fiecare are propriile lui moduri de a scapa marile locale de parazitii cu solzi! Calatoria ta te va duce din infrigurata Groenlanda, prin Africa, Franta, India si Rusia ca intr-un final sa ajungi in China unde va trebui sa te intreci cu campionul din anul precedent! Inarmeaza-te pana in dinti cu tot ce iti poate oferi America pentru reprezentare patriei tale si castiga cel mai salbatic campionat pe care lumea l-a vazut!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Dynamite Fishing 2
Dynamite Fishing 2
Dynamite Fishing 2

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.