Footbag Freestyle
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
Footbag Freestyle
Footbag este un fel de sport in care Dvs loviti cu picior un sac mic. Freestyle este o varianta extrema a sportului. Scopul este de a face trucuri fara ca sacul sa atinga pamintul. Sacul freestyle este moale si umplut pe jumatate, deci el nu sare inapoi de pe pantof. Fiecare truc are un nivel specific de dificultate, care este masurat in "ADDs" ce indica cite miscari de baza trebuie sa fie facute pentru a executa trucul dat. in timp ce trucul este executat, sunt evaluate rapiditatea, siguranta si abilitatea de a nu permite sacului sa atinga pamintul, dar si dificultatea nivelului de truc.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Footbag Freestyle
Footbag Freestyle
Footbag Freestyle

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.