Icy Tower
  • Pret: 1,178 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: ,99 EUR
Icy Tower
Internet mega hit cu mai mult de un milion de descarcari acum si pentru telefonul mobil. Ajuta pe Harold the Homeboy sa urce pe turnul misterios de gheata in cautarile lui fara a celui mai mare punctaj din tara. Nu este numai important cit de inalt te urci, dar insa cum o faci, cu mai multe recompense combinate pentru sarituri duble si triple cind cind sari pe platforme amplasate imprudent intr-o singura legatura. Cu zgirie norilor plin de screte care trebuie sa le dezvalui, inclusiv extra personaje si designul nou al nivelurilor, acest joc nou minunat impinge pe al doilea plan totul ce este in telefonul tau mobil.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Icy Tower
Icy Tower
Icy Tower

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.