Panzer Panic
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Panzer Panic
Razboiul a inceput pe carnetelul tau si abilitatile tale de conducator sunt neaparat necesare pentru a invinge inamicul in aprigele batalii cu tancuri! Foloseste-te de mediul inconjurator si misca obstacolele variate ca sa te protejezi de focul cu cerneala al inamicului sau ca sa-i blochezi calea. Distruge toate tancurile Panzer de culoare opusa prin impuscaturi precise cu gloante cu cerneala, asigurandu-te in acelasi timp ca nu ramai fara munitie! Foloseste-te de diferitele avantaje care sunt parasutate pe campul de lupta in cutii de lemn si fa-ti oponentii una cu pamantul! Joaca impotriva unui AI sau invita-ti prietenii la o batalie incitatanta cu mai multi jucatori!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Panzer Panic
Panzer Panic
Panzer Panic

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.