Paperboy
  • Pret: 2,083 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 1,75 EUR
Paperboy
Esti Paperboy! Distribui ziare in cutiile postale sau pe pragul caselor insorite, dar fii atent sa nu distrugi ceva. Daca distrugi casele clientilor, ei te vor urmari. Arunca ziare sau sari peste flori pentru a distruge casele celor care nu sunt clientii tai. Evita obiectele in miscare sau statice pe care le-ai putea distruge. Unele obiecte pot fi distruse prin aruncarea unui ziar. Alege extra teancuri de ziare. Foloseste tasta de sarit pentru a urca bordurile. Condu repede pentru a evita roiurile de albine. Dupa distribuirea zilnica a ziarelor incearca sa termini Training Course pentru extra puncte.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Paperboy
Paperboy
Paperboy

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.