ShadowGun
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
ShadowGun
Este anul 2350 si corporatii intergalactice corupte fac legea, angajand mercenari si vanatori de recompenese care sa lupte pentru ele. Cei mai buni dintre cei mai buni se numesc SHADOWGUNS. In SHADOWGUN esti in pielea lui John Slade, cel mai renumit vanator de recompense din galaxie. Misiunea ta? Sa-l vanezi pe Dr. Edgar Simon, un geniu malefic si lider al unei armate de mutanti. Infiltreaza-te in fortareata lui Dr. Edgar Simon aflata pe un munte si lupta impotriva garzii sale personale de cyborgi, roboti de lupta si umanoizi imbunatatiti genetic.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
ShadowGun
ShadowGun
ShadowGun

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.